Η Ματίνα Νικολάου για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Εξαρτάται και από το τι θα κάνει ο Νίκος»

12:42 - 11/02/2023

Στην εκπομπή «Open Weekend» και τη Σοφία Μανουσακίδου έδωσε η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το […] The post Η Ματίνα Νικολάου για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Εξαρτάται και από το τι θα κάνει ο Νίκος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματίνα Νικολάου για το τηλεοπτικό της μέλλον δίπλα στον Μουτσινά: «Τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σειρά»

Για το μέλλον της συνεργασίας της με τον Νίκο Μουτσινά, απάντησε η Ματίνα Νικολάου σε δηλώσεις To άρθρο Ματίνα Νικολάου για το τηλεοπτικό της μέλλον δίπλα στον Μουτσινά: «Τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σειρά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ματίνα Νικολάου για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Εξαρτάται από το τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς»

Η Ματίνα Νικολάου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή ως «Βάνια» μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε στο «Open Weekend». Αρχικά, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του J2US: «Επιτέλους ξεκινάει. Θα γίνει χαμός. Έχω ακούσει κάποια ονόματα, αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί». Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον, η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»