Καίτη Φίνου: «Απέβαλα το παιδί τους από δύο συντρόφους μου και λέω ευτυχώς που συνέβη»

20:12 - 10/02/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Καίτη Φίνου στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά και μίλησε μεταξύ άλλων […] The post Καίτη Φίνου: «Απέβαλα το παιδί τους από δύο συντρόφους μου και λέω ευτυχώς που συνέβη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Φίνου: «Απέβαλα το παιδί τους από δύο συντρόφους μου και λέω ευτυχώς που συνέβη»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Καίτη Φίνου στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόπειρα βιασμού που είχε δεχτεί και τις εκτρώσεις που έκανε.Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Καίτη Φίνου στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόπειρα βιασμού που είχε δεχτεί και τις εκτρώσεις που έκανε.Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε η Καίτη Φίνου: Ισχύει ότι ένα από τα πρόσωπα που κατηγορούνται σας κάλεσε στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν; Ναι και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός, To άρθρο Καίτη Φίνου: «Απέβαλα το παιδί τους από δύο συντρόφους μου και λέω ευτυχώς που συνέβη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε συνάδελφό της που δεν συμπαθεί, την απόπειρα βιασμού που είχε δεχτεί και τις εκτρώσεις που έκανε. Ισχύει ότι ένα από τα πρόσωπα που κατηγορούνται σας κάλεσε στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν; Ναι και ήμουν και μεγάλη. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε