Χριστίνα Παππά: Η εξομολόγηση για την πάθηση της εγγονής της

12:02 - 10/02/2023

Η Χριστίνα Παππά μίλησε για το πρόβλημα υγείας της εγγονής της αλλά και για την προσωπική της ζωήΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Παππά: «Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε η Χριστίνα Παππά με ιδιαίτερη συγκίνηση για την περιπέτεια υγείας που είχε η εγγονή της...

Διαβάστε το στο Zougla

Χριστίνα Παππά: «Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε η Χριστίνα Παππά με ιδιαίτερη συγκίνηση για την περιπέτεια υγείας που είχε η εγγονή της. «Ένα γεγονός ήταν όταν είχε πάθει το παιδί μου ατύχημα όταν ήταν μικρούλι και ένα τώρα. Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου και φαντάσου να βλέπω τώρα το παιδί μου και το παιδί του παιδιού […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χριστίνα Παππά: «Έχω κάνει τάματα για την πάθηση της εγγονής μου»

Χριστίνα Παππά: Μία συνέντευξη, από βάθους καρδίας, έδωσε η Χριστίνα Παππά στο «Mega Καλημέρα» συγκλονίζοντας με όσα γνωστοποίησε για την πάθηση της εγγονής της. «Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου όταν έπαθε ατύχημα το παιδί μου και τώρα με το πρόβλημα υγείας της εγγονής μου. Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου, ενδιαφέρθηκαν από όλα […] Το άρθρο Χριστίνα Παππά: «Έχω κάνει τάματα για την πάθηση της εγγονής μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Συγκινεί η Χριστίνα Παππά: «Έχω κάνει τάματα για την πάθηση της εγγονής μου»

Μία συνέντευξη, κατάθεση ψυχής, έδωσε η Χριστίνα Παππά στο «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή, συγκλονίζοντας To άρθρο Συγκινεί η Χριστίνα Παππά: «Έχω κάνει τάματα για την πάθηση της εγγονής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Χριστίνα Παππά στο «MEGA Καλημέρα», συγκλονίζοντας με όσα είπε για την πάθηση της εγγονής της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Χριστίνα Παππά στο «MEGA Καλημέρα»,…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Xριστίνα Παππά: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της ηθοποιού – “Έχω κάνει τάματα για την πάθηση της εγγονής μου”

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα”. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έκανε μεταξύ άλλων μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την εγγονή της, κόρης του γιου της, Δημήτρη Παππά και της Άννας Μπεζάν. “Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου όταν έπαθε ατύχημα το παιδί μου και τώρα με το πρόβλημα υγείας της εγγονής μου. Έχω κάνει […] The post Xριστίνα Παππά: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της ηθοποιού – “Έχω κάνει τάματα για την πάθηση της εγγονής μου” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Θεσσαλονίκη: Διαλυμένη η μπάρα στη διάβαση τρένων στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία»

Ζευγάρι έκανε τη γαμήλια φωτογράφισή του στον διάδρομο του σούπερ μάρκετ που γνωρίστηκε

ΣΥΡΙΖΑ -Καταγγελία για μεθοδευμένο επεισόδιο με στόχο την καθαίρεση πρόεδρου εφορευτικής επιτροπής

ΠΑΟΚ: Στη Λαμία χωρίς Κωνσταντέλια ο «δικέφαλος»

«Φωτιά» στα κόκκινα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Με αυτό το φόρεμα υποδέχτηκε το νέο μήνα

Ισπανία: Άνδρας σπάει το τζάμι σπιτιού και σώζει οικογένεια που παγιδεύτηκε στις πλημμύρες