Η Ριάνα έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του Super Bowl – «Ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου»
11:28 - 10/02/2023
Έχουν απομείνει λίγα εικοσιτετράωρα για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Ριάνα στη σκηνή του Super Bowl με την ίδια να δηλώνει ότι είναι «έτοιμη», ενώ αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που της συμβαίνουν! «Μητρότητα, Όσκαρ, Super Bowl, ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου», δήλωσε η τραγουδίστρια στο δημοσιογράφο του ΕΤ λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου για το Super Bowl. «Συμβαίνουν πολλά παράλληλα. Είμαι ευγνώμων γι΄αυτά». Η τραγουδίστρια και ο A$AP Rocky καλωσόρισαν το αγοράκι τους τον περασμένο Μάιο ενώ είναι υποψήφια στη φετινή κούρσα των Οσκαρ με το τραγούδι «Lift Me Up» από την ταινία «Black Panther». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Ριάνα είπε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Rihanna δεν πιστεύει ότι θα εμφανιστεί στο Super Bowl: Ακόμα «τσιμπάω» τον εαυτό μου
Ύστερα από 7 χρόνια, η Rihanna ετοιμάζεται για τη μεγάλη της επιστροφή στη σκηνή. Και τι επιστροφή: στο ημίχρονο του Super Bowl! Απομένουν λίγα 24ωρα για τη μεγάλη εμφάνιση της Rihanna στο Super Bowl και η ίδια δεν κρύβει την αγωνία της, καθώς απουσιάζει από τις εμφανίσεις εδώ και επτά χρόνια! Το Super Bowl, τελικός ... Περισσότερα
To άρθρο Η Rihanna δεν πιστεύει ότι θα εμφανιστεί στο Super Bowl: Ακόμα «τσιμπάω» τον εαυτό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ Ριάνα έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του Super Bowl
Λίγα 24ωρα έμειναν για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Ριάνα στη σκηνή του Super Bowl με την ίδια να δηλώνει ότι είναι «έτοιμη»...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ Ριάνα έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του Super Bowl
Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Ριάνα στη σκηνή του Super Bowl με την ίδια να δηλώνει ότι είναι «έτοιμη», ενώ αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να πιστέψει όλα…
Η Ριάνα έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του Super Bowl - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grRihanna: Έτοιμη για το Superbowl – «Ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου»
Δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της η Rihanna.
Διαβάστε το στο neolaia.gr