Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Δεν έχω αφοδεύσει δίπλα στην καλύβα» – Κόκαλο η Σκορδά στον αέρα
11:12 - 10/02/2023
Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην εκπομπή «Love it». […]
The post Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Δεν έχω αφοδεύσει δίπλα στην καλύβα» – Κόκαλο η Σκορδά στον αέρα appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σώζων Παλαίστρος Χάρος για τα σχόλια του Βασάλου: «Δεν έχω αφοδεύσει δίπλα στην καλύβα»
Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, στην εκπομπή «Πρωινό μας». «Είχα προαίσθημα ότι θα φύγω. Η πείνα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο, γι’ αυτό έφαγα εντόσθια σαλαχιού. Όλοι εδώ παριστάνουν κάποιον που δεν είναι, όπως στο παιχνίδι “Μια νύχτα στο Παλέρμο”. Ο Τάκης ροχάλιζε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣώζων Παλαίστρος Χάρος: «Δεν έχω αφοδεύσει δίπλα στην καλύβα» – «Πάγωσε» η Σκορδά στον αέρα
Στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στα όσα τον κατηγόρησε αναφέρθηκε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην εκπομπή «Love it», μετά την αποχώρηση.Στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στα όσα τον κατηγόρησε αναφέρθηκε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην εκπομπή «Love it», μετά την αποχώρηση.«Είχα προαίσθημα ότι θα φύγω. Η πείνα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο, γι’ αυτό έφαγα εντόσθια σαλαχιού. Όλοι εδώ παριστάνουν κάποιον που δεν είναι, όπως στο παιχνίδι “Μια νύχτα στο Παλέρμο”. Ο Τάκης ροχάλιζε κάθε βράδυ στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣώζων Παλαίστρος Χάρος: «Δεν έχω αφοδεύσει δίπλα στην καλύβα»
Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Οι πρώτες δηλώσεις του με την αποχώρησή του από το Survivor All Star.
Διαβάστε το στο neolaia.gr