Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν τα κάνω όλα για τα χρήματα. Η εκπομπή δεν είχε την ταυτότητά μου»
08:46 - 10/02/2023
Για το ναυάγιο της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Όπως ακουγόταν τις τελευταίες μέρες η παρουσιάστρια θα επέστρεφε στην τηλεόραση μέσα από μια εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ωστόσο όπως φαίνεται οι συζητήσεις και τα δοκιμαστικά δεν ευοδώθηκαν. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάλιστα έδωσε εξηγήσεις μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε […]
The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν τα κάνω όλα για τα χρήματα. Η εκπομπή δεν είχε την ταυτότητά μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Χατζηβασιλείου για ΑΝΤ1: «Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα»
«Υπάρχει και κάτι που λέγεται ταυτότητα», λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η συνεργασία που ετοίμαζαν ο ΑΝΤ1 και η Βίκυ Χατζηβασιλείου ναυάγησε, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει σήμερα ένα βίντεο στο Instagram και να αφήνει αιχμές κατά του καναλιού. «Οι άνθρωποι είμαστε οι επιλογές μας. Και σήμερα 10 Φεβρουαρίου που είναι τα γενέθλιά μου, νομίζω έκανα ... Περισσότερα
To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου για ΑΝΤ1: «Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΒίκυ Χατζηβασιλείου vs ΑΝΤ1: «Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα»
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μετά το ναυάγιο της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, ανέβασε ένα βίντεο όπου αφήνει αιχμές κατά του καναλιού. Όσα δήλωσε!
The post Βίκυ Χατζηβασιλείου vs ΑΝΤ1: «Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com