Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Λάμπει» μιλώντας για τον σύντροφό της Απόστολο Μαντή
08:20 - 10/02/2023
Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ελευθερία στη Βρέμη” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9/2 η
To άρθρο Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Λάμπει» μιλώντας για τον σύντροφό της Απόστολο Μαντή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο θέατρο για να απολαύσει τον σύντροφό της
«Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα κατέβει μαζί μου στις εκλογές», λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ελευθερία στη Βρέμη» για να απολαύσει τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση. «Είμαι πάντα σε όλες τις πρεμιέρες. Είναι η τέταρτη φορά που θα το δω, είμαι πιστό κοινό. Ομολογουμένως είναι μια εξαιρετική παράσταση ... Περισσότερα
To άρθρο Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο θέατρο για να απολαύσει τον σύντροφό της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΖωή Κωνσταντοπούλου: Περήφανη για τον σύντροφό της – «Είμαι πιστό κοινό»
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ελευθερία στη Βρέμη» βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να απολαύσει τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση. «Είμαι πάντα σε όλες τις πρεμιέρες. Είναι η τέταρτη φορά που θα το δω, είμαι πιστό κοινό. Ομολογουμένως είναι μια εξαιρετική παράσταση που τη συστήνω. Αν δεν μου άρεσε κάτι θα το έλεγα στον σύντροφό μου, αλλά αποκλείεται να μην μου άρεσε» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με το χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό της. «Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα κατέβει μαζί μου στην Πλεύση Ελευθερίας» είπε κλείνοντας ενόψει των εκλογών 2023.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Ζωή Κωνσταντοπούλου λάμπει μιλώντας για τον σύντροφό της
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ελευθερία στη Βρέμη» βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να απολαύσει τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση. […]
The post Η Ζωή Κωνσταντοπούλου λάμπει μιλώντας για τον σύντροφό της appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr