Σπαράζει η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον θάνατο του Γιάννη Γαλανούλη: «Ράγισε η καρδιά μου»
18:00 - 09/02/2023
Σε ηλικία 48 ετών έφυγε από τη ζωή, ο Γιάννης Γαλανούλης, σκηνοθέτης μεγάλων τηλεοπτικών εκπομπών. Την
To άρθρο Σπαράζει η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον θάνατο του Γιάννη Γαλανούλη: «Ράγισε η καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Αντελίνα Βαρθακούρη για τον θάνατο του Γιάννη Γαλανούλη
Θλίψη σκόρπισε η ξαφνική απώλεια του σκηνοθέτη επιτυχημένων τηλεοπτικών παραγωγών, Γιάννη Γαλανούλη. Η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία είχε συνεργαστεί παλιότερα με τον σκηνοθέτη, δημοσίευσε μία σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατό του:
Θλίψη σκόρπισε η ξαφνική απώλεια του σκηνοθέτη επιτυχημένων τηλεοπτικών παραγωγών, Γιάννη Γαλανούλη. Η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία είχε συνεργαστεί παλιότερα με τον σκηνοθέτη, δημοσίευσε μία σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατό του: «Σκηνοθετάρα μου, γιατί, γιατί; Ράγισε η καρδιά μου! Γιαννάκο μου γλυκέ, δεν θα ξεχάσω ποτέ την γλυκύτητά σου, την υπέροχη καρδιά σου και την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑντελίνα Βαρθακούρη: Ραγίζει καρδιές για τον θάνατο του Γιάννη Γαλανούλη
Θλίψη σκόρπισε η ξαφνική απώλεια του σκηνοθέτη επιτυχημένων τηλεοπτικών παραγωγών, Γιάννη Γαλανούλη. Η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία είχε συνεργαστεί παλιότερα […]
The post Αντελίνα Βαρθακούρη: Ραγίζει καρδιές για τον θάνατο του Γιάννη Γαλανούλη appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑντελίνα Βαρθακούρη για τον θάνατο του Γιάννη Γαλανούλη: «Ράγισε η καρδιά μου»
Mια συγκινητική ανάρτηση για τον Γιάννη Γαλανούλη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη. Την είδηση του θανάτου του σκηνοθέτη μεγάλων τηλεοπτικών εκπομπών έκανε γνωστή στα social media, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, αποχαιρετώντας τον, καθώς είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί στην εκπομπή «Ο Τροχός της Τύχης». Η Αντελίνα Βαρθακούρη με τη σειρά […]
The post Αντελίνα Βαρθακούρη για τον θάνατο του Γιάννη Γαλανούλη: «Ράγισε η καρδιά μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr