Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα»
14:40 - 09/02/2023
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν παρούσα στη δικαστική αίθουσα όταν ανακοινώθηκε η απόφαση για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για την κατηγορία του βιασμού. Στη ραδιοφωνική της εκπομπή στον Pride έκανε το πρώτο σχόλιο για τη δικαστική απόφαση. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν δίστασε να δώσει […]
The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δίκη Φιλιππίδη - Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου για την πρώτη καταγγέλλουσα που δεν δικαιώθηκε
Ο ηθοποιός αθωώθηκε για την κατηγορία του βιασμού και κηρύχθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔίκη Φιλιππίδη - Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου για την πρώτη καταγγέλλουσα που δεν δικαιώθηκε
Στο πλευρό της καταγγέλλουσας για βιασμό δήλωσε ότι βρίσκεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Pride Radio μετά την ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη σχολιάζοντας ότι το κορίτσι αυτό δεν δικαιώθηκε .
Διαβάστε το στο thebest.gr