Γρηγόρης Πετράκος: «Υπάρχει «γραμμή» για τα τηλεοπτικά πρότυπα»

09:48 - 09/02/2023

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους όταν και τον συνάντησαν σε βραδινή του έξοδο. Μέσα σε όλα, […] The post Γρηγόρης Πετράκος: «Υπάρχει «γραμμή» για τα τηλεοπτικά πρότυπα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Πετράκος: Θεωρώ ότι υπάρχει μια παγκόσμια γραμμή να καταστρατηγούνται τα αρχέτυπα και τα πρότυπα

Αν έχει αλλάξει γνώμη για την σειρά «Maestro» και τα καυστικά σχόλια που είχε κάνει πρόσφατα, ρωτήθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος σε βραδινή του έξοδο. Ο τραγουδιστής εξήγησε πως δεν έχει αλλάξει γνώμη καθώς θεωρεί πως υπάρχει γραμμή γύρω από τα τηλεοπτικά πρότυπα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος σημείωσε πως: «Δεν βλέπω γενικά τηλεόραση, γιατί δεν έχω, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη σειρά Maestro. Είχα πρόβλημα με κάποια μηνύματα, κάποιες βασικές σταθερές αξίες όπως είναι το αντρικό και το γυναικείο πρότυπο, το πρότυπο της οικογένειας και το πρότυπο της μητέρας και του πατέρα. Αυτά τα πρότυπα θέλω να τα προστατεύσουμε. Θεωρώ ότι υπάρχει μια παγκόσμια γραμμή, τάση, μόδα, αν καθοδηγείτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»