Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έκανε κανένα έγκλημα, είναι περίεργο παιδί με καλοσύνες»

00:00 - 09/02/2023

Τη νέα της συνέντευξη έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου στο Mega Καλημέρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για To άρθρο Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έκανε κανένα έγκλημα, είναι περίεργο παιδί με καλοσύνες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έκανε κανένα έγκλημα, είναι περίεργο παιδί με καλοσύνες»

Η Ελένη Γερασιμίδου έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μίλησε για την οικογένειά της και την απώλεια της αδελφής της, ενώ σχολίασε τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη. «Την αδελφή μου τη σκέφτομαι συνέχεια, όπως και τον αδελφό μου. Έβαλα πρόσφατα στο YouTube ένα υπέροχο τραγούδι του, γιατί ο αδελφός μου ήταν συνθέτης… εκεί έκλαψα πάρα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»