Γιώργος Σουξές: Η μεγαλύτερη απώλεια ήταν οι γονείς μου, ήμουν πολύ δεμένος μαζί τους και δεν το γνώριζα

19:58 - 08/02/2023

Για την σημαντικότερη απώλεια της ζωής του μίλησε ο Γιώργος Σουξές στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά. Η μεγαλύτερη απώλεια της ζωής σας; Οι γονείς μου. Ήμουν πολύ δεμένος μαζί τους και δεν το γνώριζα. Έκανα για καιρό παρέα με την κατάθλιψη. Έπειτα μίλησα με τον εαυτό μου. Πραγματικά τους στάθηκα καλός γιος μέχρι την ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Σουξές: Η μεγαλύτερη απώλεια ήταν οι γονείς μου, ήμουν πολύ δεμένος μαζί τους και δεν το γνώριζα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Σουξές: Η μεγαλύτερη απώλεια ήταν οι γονείς μου, ήμουν πολύ δεμένος μαζί τους και δεν το γνώριζα

Συγκινεί ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος μίλησε για την σημαντικότερη απώλεια της ζωής του στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά.Συγκινεί ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος μίλησε για την σημαντικότερη απώλεια της ζωής του στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά.Η μεγαλύτερη απώλεια της ζωής σας; Οι γονείς μου. Ήμουν πολύ δεμένος μαζί τους και δεν το γνώριζα. Έκανα για καιρό παρέα με την κατάθλιψη. Έπειτα μίλησα με τον εαυτό μου. Πραγματικά τους στάθηκα καλός γιος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μεϊτέ: Πήρα τον Λουτσέσκου τηλέφωνο και του είπα σε παρακαλώ βρες μια λύση να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ

Αγρίνιο: Απανθρακώθηκε ηλικιωμένη μετά από φωτιά στον Άγιο Ανδρέα Μακρυνείας

Εθνική μπάσκετ: Οι κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη για το τελευταίο «παράθυρο» ενόψει του Eurobasket 2025

Αγία Βαρβάρα: Ισχυρή έκρηξη σε κυλικείο σχολείου τη νύχτα – Έρευνα για τα αίτια

Μετά την απειλή του Τραμπ για κόλαση Γάζα, τρία σενάρια για τον πόλεμο και τους ομήρους

Grand Automotive: Την 1η Μαρτίου η παρουσίαση του νέου εισαγωγέα των Renault και Dacia