Ταμίλα Κουλίεβα: «Όλοι κάνουμε λάθη, κανένας δεν γεννιέται επαγγελματίας γονιός»
14:56 - 08/02/2023
Για τον ρόλο της ως μητέρα, τα παιδικά της χρόνια αλλά και τις προτεραιότητες που έβαζε στη ζωή της μίλησε […]
The post Ταμίλα Κουλίεβα: «Όλοι κάνουμε λάθη, κανένας δεν γεννιέται επαγγελματίας γονιός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ταμίλα Κουλίεβα: «Όλοι κάνουμε λάθη, κανένας δεν γεννιέται επαγγελματίας γονιός»
«Δεν θέλω να πιστεύω ότι αμέλησα την προσωπική μου ζωή και το παιδί μου» πρόσθεσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤαμίλα Κουλίεβα: Κανένας δεν γεννιέται επαγγελματίας γονιός – Όλοι κάνουμε λάθη
Η Ταμίλα Κουλίεβα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχεται ότι βίωσε την «Τρέλα της νιότης» μετά τα 30 γιατί ως έφηβη ήταν πολύ σοβαρή και εξηγεί ότι δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα που ήρθε με την σειρά «Η ζωή που δεν έζησα». “Η αναγνωρισιμότητα ήρθε πολύ απότομα και γρήγορα όταν […]
The post Ταμίλα Κουλίεβα: Κανένας δεν γεννιέται επαγγελματίας γονιός – Όλοι κάνουμε λάθη appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr