Μαριέττα Χρουσαλά: Όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της κουμπάρας της, Μαρία Μενούνος
14:24 - 08/02/2023
Με αφορμή την εγκυμοσύνη της Μαρίας Μενούνος, η Δέσποινα Καμπούρη κάλεσε την Μαριέττα Χρουσαλά στην αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» […]
The post Μαριέττα Χρουσαλά: Όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της κουμπάρας της, Μαρία Μενούνος appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριέττα Χρουσαλά για το μωρό της κουμπάρας της, Μαρίας Μενούνος – «Θα γεννηθεί προς το καλοκαίρι»
«Το ήξερα, μου είχε πει από πριν, πώς σκεφτόταν να το ανακοινώσει» αποκάλυψε η Ελληνίδα παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜαριέττα Χρουσαλά: Τι αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της κουμπάρας της, Μαρία Μενούνος
Για την εγκυμοσύνη της κουμπάρας της Μαρίας Μενούνος, μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά στην αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τετάρτης στο MEGA.Για την εγκυμοσύνη της κουμπάρας της Μαρίας Μενούνος, μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά στην αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τετάρτης στο MEGA.Η Μαριέττα Χρουσαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το ήξερα πριν αλλά περίμενα. Μου είχε πει πως σκεφτόταν να το ανακοινώσει και εννοείται πως δεν θα έλεγα ποτέ τίποτα γιατί είναι μια τόσο ευαίσθητη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαριέττα Χρουσαλά: Τι αποκάλυψε για τo μωρό που περιμένει η κουμπάρα της, Maria Menounos
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Maria Menounos, καθώς θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά μέσα στο 2023. Η 44χρονη παρουσιάστρια ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η πολύ καλή της φίλη και κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά, αποκάλυψε λεπτομέρειες που δεν είδαν το φως της […]
The post Μαριέττα Χρουσαλά: Τι αποκάλυψε για τo μωρό που περιμένει η κουμπάρα της, Maria Menounos appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΜαριέττα Χρουσαλά: Όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της κουμπάρας της, Μαρία Μενούνος
"Τρελάθηκα γιατί ξέρω πόσο πολύ το ήθελαν"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr