Τσιάρτας: «Καθόλου ρατσιστικά όσα είπα για τον Αντετοκούνμπο – Η πλειοψηφία συμφωνεί μαζί μου»
12:30 - 08/02/2023
«Εκτιμώ τη μητέρα μου, αλλά εγώ αποφασίζω» απάντησε στην οικογένειά του ο Βασίλης Τσιάρτας, ενώ πήρε εκ νέου θέση για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και χαρακτήρισε ακροαριστερή την Ελενα Ακρίτα Ο Βασίλης Τσιάρτας φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Ant1, το «Πρωινό» και μίλησε για την απόφαση του να πολιτευτεί με το κόμμα των […]
The post Τσιάρτας: «Καθόλου ρατσιστικά όσα είπα για τον Αντετοκούνμπο – Η πλειοψηφία συμφωνεί μαζί μου» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιάρτας: «Καθόλου ρατσιστικά όσα είπα για τον Αντετοκούνμπο» (vid)
Ο Βασίλης Τσιάρτας φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Ant1, το «Πρωινό» και μίλησε για την απόφαση του να πολιτευτεί με το κόμμα των Τζήμερου – Κρανιδιώτη, αλλά και για την επιστολή της μητέρας και της αδερφής του με την οποία τον «αποκηρύσσουν». Αναλυτικά δήλωσε: «Επέλεξα ένα κόμμα με εκφράζει απόλυτα. Ναι με είχαν προσεγγίσει κι […]
The post Τσιάρτας: «Καθόλου ρατσιστικά όσα είπα για τον Αντετοκούνμπο» (vid) first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr