Ελένη Ράντου: «Με την μητέρα μου είχαμε μια ιδιόρρυθμη σχέση, ήμουν ένα «οικονομικό βάρος»
20:28 - 07/02/2023
Η Ελένη Ράντου μίλησε στο Down Town και στην Φανή Πλατσατούρα για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με την μητέρα […]
The post Ελένη Ράντου: «Με την μητέρα μου είχαμε μια ιδιόρρυθμη σχέση, ήμουν ένα «οικονομικό βάρος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Ράντου: Η αποκάλυψη για τη μητέρα της – «Είχαμε μια ιδιόρρυθμη σχέση, ήμουν ένα “οικονομικό βάρος”»
Η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και στην Φανή Πλατσατούρα και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μητέρα της. Διάβασε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα: Από την δική σου μητέρα τι τραύμα κουβαλάς; Κοίτα με την μητέρα μου είχαμε μια ιδιόρρυθμη σχέση. Ήμουν, ας πούμε ένα «οικονομικό βάρος» διότι η οικονομική […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Ράντου: Η αποκάλυψη για τη μητέρα της – «Είχαμε μια ιδιόρρυθμη σχέση, ήμουν ένα “οικονομικό βάρος”»
Η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και στην Φανή Πλατσατούρα και μίλησε για την
To άρθρο Ελένη Ράντου: Η αποκάλυψη για τη μητέρα της – «Είχαμε μια ιδιόρρυθμη σχέση, ήμουν ένα “οικονομικό βάρος”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr