Χριστοδουλόπουλος: «Αρειανός ο πατέρας μου, πρώτο γήπεδο που ήρθα σαν θεατής το “Βικελίδης”»

16:18 - 07/02/2023

Ευτυχισμένος που θα φορέσει τη φανέλα του Άρη εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, ο Έλληνας εξτρέμ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κίτρινων». Ανέφερε λοιπόν χαρακτηριστικά: «Έκτος σταθμός στην πόλη που γεννήθηκα και το πρώτο γήπεδο που ήρθα ως θεατής όταν ήμουν μικρό παιδί. Νομίζω ότι θα είναι […] The post Χριστοδουλόπουλος: «Αρειανός ο πατέρας μου, πρώτο γήπεδο που ήρθα σαν θεατής το “Βικελίδης”» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Αρειανός ο πατέρας μου, πρώτο γήπεδο που ήρθα σαν θεατής το Βικελίδης»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι, με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή να εκφράζει την ικανοποίηση του που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. «Έκτος σταθμός στην πόλη που γεννήθηκα και το πρώτο γήπεδο που ήρθα ως ... Περισσότερα To άρθρο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Αρειανός ο πατέρας μου, πρώτο γήπεδο που ήρθα σαν θεατής το Βικελίδης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Άρης - Χριστοδουλόπουλος: «Αρειανός ο πατέρας μου, μακάρι να κλείσω εδώ την καριέρα μου»

Σημαδιακή θεωρεί τη μεταγραφή του στον Άρη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος…

Διαβάστε το στο onsports.gr

ΒΙΝΤΕΟ-Χριστοδουλόπουλος: «Επιστροφή στο πρώτο γήπεδο που ήρθα ως θεατής»

ΒΙΝΤΕΟ-Χριστοδουλόπουλος: «Επιστροφή στο πρώτο γήπεδο που ήρθα ως θεατής» 07/02/2023 Ευτυχισμένος που θα φορέσει τη φανέλα του Άρη εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, ο Έλληνας εξτρέμ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κίτρινων». Ανέφερε λοιπόν χαρακτηριστικά: «Έκτος σταθμός στην πόλη που γεννήθηκα και το πρώτο γήπεδο που ήρθα ως θεατής όταν ήμουν μικρό παιδί. Νομίζω ότι θα είναι σημαδιακό. Από τη στιγμή που είναι το πρώτο γήπεδο στο οποίο πήγα ως θεατής, εύχομαι να είναι και το τελευταίο μου σαν ποδοσφαιριστής. Όπως είπα και χθες, θέλω αυτή η συνεργασία να κρατήσει για περισσότερο. Ο πατέρας μου εί

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»