Αλέκος Συσσοβίτης: Μετά το «Είσαι το ταίρι μου» δεν χτυπά το τηλέφωνό μου
13:56 - 07/02/2023
Ο Αλέκος Συσσοβίτης ανέφερε ότι «είχα κάνει 8 ταινίες πριν κάνω το "Είσαι το ταίρι μου". Γυρίστηκε το "Είσαι το…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέκος Συσσοβίτης: «Μετά το “Είσαι το ταίρι μου” δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για πολλά χρόνια»
Ο Αλέκος Συσσοβίτης το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και τόνισε πως μετά από αυτή δεν χτυπούσε το τηλέφωνο του, για να δεχθεί πρόταση για κάποια κινηματογραφική ταινία. «Είχα κάνει οκτώ […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑλέκος Συσσοβίτης: «Δεν μετάνιωσα για το Είσαι το ταίρι μου»
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Αλέκος Συσσοβίτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το […]
The post Αλέκος Συσσοβίτης: «Δεν μετάνιωσα για το Είσαι το ταίρι μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑλέκος Συσσοβίτης: «Μετά το “Είσαι το ταίρι μου” δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για πολλά χρόνια»
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης, το πρωί της Τρίτης 7/2. Ο ηθοποιός
To άρθρο Αλέκος Συσσοβίτης: «Μετά το “Είσαι το ταίρι μου” δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για πολλά χρόνια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr