Δέσποινα Βανδή: «Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο»
12:42 - 07/02/2023
Η Δέσποινα Βανδή κλέβει λίγο χρόνο από την καθημερινότητά της για να δει την πολυαγαπημένη της κόρη, η οποία έχει […]
The post Δέσποινα Βανδή: «Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Βανδή για τον σύντροφο της κόρης της: «Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο»
«Αυτό θέλει κάθε γονιός» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔέσποινα Βανδή: «Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο αυτό θέλει ο κάθε γονιός, έτσι δεν είναι»
Η Δέσποινα Βανδή κλέβει λίγο χρόνο από την καθημερινότητά της για να δει την πολυαγαπημένη της κόρη, η οποία έχει γενέθλια. Η Μελίνα Νικολαΐδη σπουδάζει και μένει μόνιμα στο Λονδίνο.
Η Δέσποινα Βανδή κλέβει λίγο χρόνο από την καθημερινότητά της για να δει την πολυαγαπημένη της κόρη, η οποία έχει γενέθλια. Η Μελίνα Νικολαΐδη σπουδάζει και μένει μόνιμα στο Λονδίνο. «Έχει γενέθλια το παιδάκι μου. Γίνεται 19», είπε η Δέσποινα Βανδή στον Γρηγόρη Μπάκα που την συνάντησε στο αεροδρόμιο. «Προλαβαίνω όπως όλες οι εργαζόμενες μητέρες, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔέσποινα Βανδή: "Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο"
"Και οι δύο είναι ευτυχισμένοι και αυτό θέλει ο κάθε γονιός, έτσι δεν είναι;"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr