Ελένη Χατζίδου για τα σχόλια σε Τούνη – Αλεξάνδρου: «Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες»

11:08 - 07/02/2023

Τα σχόλια που δέχθηκαν από κοινού τα τελευταία 24ωρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου […] The post Ελένη Χατζίδου για τα σχόλια σε Τούνη – Αλεξάνδρου: «Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Χατζίδου για τα αρνητικά σχόλια σε Τούνη και Αλεξάνδρου – «Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες»

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε να σχολιάσει μέσα από το «Breakfast@Star» τα σχόλια που δέχτηκαν τις τελευταίες To άρθρο Ελένη Χατζίδου για τα αρνητικά σχόλια σε Τούνη και Αλεξάνδρου – «Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελένη Χατζίδου για τα σχόλια σε Τούνη – Αλεξάνδρου: «Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες»

«Καλά έκαναν. Ξέρουν να φροντίσουν το παιδί τους»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»