Απίστευτο σκηνικό! Η Γερμανού κυνηγούσε τον συνεργάτη της για να δει αν φορά εσώρουχο. Φορούσε;

17:19 - 19/10/2019

Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό! Η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται» κυνηγούσε τον συνεργάτη της για να δει αν φορά εσώρουχο! Η Ναταλία Γερμανού μιλούσε με τους συνεργάτες της τι φοράνε όταν κοιμούνται… Η Ναταλία αποκάλυψε ότι της αρέσει να κοιμάται φορώντας ένα κορμάκι. Τότε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης της είπε «εγώ δεν φοράω τίποτα… και τώρα δεν φοράω τίποτα. Δεν φοράω εσώρουχο…»! Η Ναταλία τότε σηκώθηκε και άρχισε να τον κυνηγά γιατί ήθελε να δει αν όντως φορά εσώρουχο… και είδε στον αέρα της εκπομπής The post Απίστευτο σκηνικό! Η Γερμανού κυνηγούσε τον συνεργάτη της για να δει αν φορά εσώρουχο. Φορούσε; appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απίστευτο σκηνικό στην εκπομπή της Γερμανού: Κυνήγησε συνεργάτη της για να δει αν φοράει εσώρουχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στη σημερινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όταν η παρουσιάστρια άρχισε να κυνηγά στο πλατό τον συνεργάτη της για να διαπιστώσει εάν φορά ή όχι εσώρουχο.  The post Απίστευτο σκηνικό στην εκπομπή της Γερμανού: Κυνήγησε συνεργάτη της για να δει αν φοράει εσώρουχο (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Απίστευτο σκηνικό! Η Γερμανού κυνηγούσε συνεργάτη της για να δει αν φορά εσώρουχο (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό! Η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται» κυνηγούσε τον συνεργάτη της για να δει αν φορά εσώρουχο.  Η Ναταλία Γερμανού μιλούσε με τους συνεργάτες της τι φοράνε όταν κοιμούνται… Η οικοδέσποινα της εκπομπής του Alpha αποκάλυψε ότι της αρέσει να κοιμάται φορώντας ένα κορμάκι. Τότε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης της είπε «εγώ δεν φοράω τίποτα… και τώρα δεν φοράω τίποτα. Δεν φοράω εσώρουχο…». H Ναταλία Γερμανού σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να τον κυνηγά γιατί ήθελε να δει αν όντως φορά εσώρουχο… και είδε στον αέρα της εκπομπής. Με πληροφορίες από gossiptv.gr     ΓερμανούεσώρουχοΠαναγιώτης ΧατζηδάκηςHas video: Exclude from popular: 

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αφού δεν τον πήδ@@$ στον αέρα πάλι καλά! Η Γερμανού τον κυνηγούσε για να δει αν φορά εσώρουχο (BINTEO)

Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό! Η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται» κυνηγούσε τον συνεργάτη της για να δει αν φορά εσώρουχο. Η Ναταλία Γερμανού μιλούσε με τους συνεργάτες της τι φοράνε όταν κοιμούνται… Η οικοδέσποινα της εκπομπής του Alpha αποκάλυψε ότι της αρέσει να κοιμάται φορώντας ένα κορμάκι. Τότε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης της είπε «εγώ δεν […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι