Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν θα πάω να δω τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, βαριέμαι να βλέπω το ίδιο πράγμα»

14:42 - 06/02/2023

Με αφορμή την εμφάνιση της Μadonna στα βραβεία Grammy, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε ένα σχόλιο που δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν θα πάω να δω τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, βαριέμαι να βλέπω το ίδιο πράγμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν θα πάω να δω τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, βαριέμαι να βλέπω το ίδιο πράγμα»

«Βαριέμαι. Βαριέμαι να βλέπω το ίδιο πράγμα στην ωριμότητα ενός καλλιτέχνη να συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν έφηβος και να συμπεριφέρεται σαν έφηβος στη διάθεσή του την προσωπική»

Διαβάστε το στο in.gr

Με αφορμή την εμφάνιση της Μadonna στα βραβεία Grammy, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο σχετικά με την παράσταση του Δημήτρη Παπαίωάννου.Με αφορμή την εμφάνιση της Μadonna στα βραβεία Grammy, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο σχετικά με την παράσταση του Δημήτρη Παπαίωάννου.«Δεν μπορώ πια τη σεξουαλικότητα της Madonna σε αυτό τον βαθμό και σε αυτή τη φάση. Δεν είναι αυτό που ζητάω εγώ από μία καλλιτέχνιδα που έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα στη δισκογραφία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος για Δημήτρη Παπαϊωάννου: «Δε θα πάω να τον δω, βαριέμαι»

Με αφορμή όσα έγιναν χθες στα βραβεία Grammy και την εμφάνιση της Madonna που συζητήθηκε ποικιλοτρόπως, To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος για Δημήτρη Παπαϊωάννου: «Δε θα πάω να τον δω, βαριέμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν θα πάω να δω τον Δημήτρη Παπαϊωάννου» – «Βαριέμαι να βλέπω το ίδιο πράγμα»

«Δεν μπορώ πια τη σεξουαλικότητα της Madonna σε αυτό τον βαθμό και σε αυτή τη φάση»

Διαβάστε το στο news.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: "Δεν θα πάω να δω τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, βαριέμαι να βλέπω το ίδιο πράγμα"

"Δεν μπορώ άλλο αυτή τη σεξουαλική διάθεση που μπορεί να είχα στα 20 μου και στα 30 μου να την έχω και στα 60 μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε