Καρυπίδης σε παίκτες: «Ήμουν η ασπίδα σας αλλά η υπομονή μου τελείωσε»

13:46 - 06/02/2023

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη, μέσω skype, πριν την έναρξη της σημερινής (6/2) προπόνησης ξεκαθαρίζοντας ότι η υπομονή του εξαντλήθηκε φέρνοντάς τους προ των ευθυνών τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: “Η ανοχή μου και η υπομονή μου τελείωσε…”

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, μίλησε στους παίκτες της ομάδας μετά την ήττα από τον Ιωνικό σκληρό ύφος και τονίζοντας πως πλέον η ανοχή του τελείωσε και θα πρέπει οι ίδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, σε ομιλία του προς τους παίκτες της ομάδας […] The post Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: “Η ανοχή μου και η υπομονή μου τελείωσε…” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: «Ήμουν η ασπίδα σας αλλά αυτό αλλάζει»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη, μέσω skype, πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας. Τους ενημέρωσε πως θα συνεχίσουν με τον Απόστολο Τερζή.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ο πιο δυνατός Έλληνας όλων των εποχών ήταν κάτω από 1.70 (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Νταλότ μοίρασε γεύματα και ρούχα σε άστεγους της πόλης (vid)

ΝΒΑ: Όχι μια, όχι δύο, αλλά τρεις ολόκληρες ώρες με χριστουγεννιάτικους αγώνες (vid)

Εξιχνιάστηκαν ληστείες και κλοπές στη Θεσσαλονίκη: Οι απατεώνες είχαν «αρπάξει» μέχρι και... σκύλο από σπίτι!

Παναθηναϊκός: Το τρόπαιο της Euroleague και η εορταστική ατμόσφαιρα δεσπόζουν στην «πράσινη» παρακάμερα (vid)

Γιούριτς: «Άκουγα death metal μικρός και το ποδόσφαιρό μου έχει επηρεαστεί από αυτό»