Ναταλία Δραγούμη: «Η απώλεια του πατέρα μου είναι τεράστια πληγή»

10:54 - 06/02/2023

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην εκπομπή Happy Day, για το κομμάτι της παρουσίασης, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και τις στιγμές που είναι αφηρημένη. «Η παρουσίαση δεν έχει κλείσει για μένα. Έκανα κάποιες συζητήσεις, ωστόσο, δεν κατέληξαν κάπου. Νιώθω ευγνώμων που έκανα τη μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ, ήρθαμε πιο κοντά με τον πατέρα μου […] The post Ναταλία Δραγούμη: «Η απώλεια του πατέρα μου είναι τεράστια πληγή» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Δραγούμη: Οι πρώτες δηλώσεις για την απώλεια του πατέρα της: «Είναι μια τεράστια πληγή»

«Ήμουν δίπλα του στις τελευταίες ώρες του» τόνισε  η ηθοποιός - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ναταλία Δραγούμη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον θάνατο του πατέρα της: «Είναι μια τεράστια πληγή»

«Ήμουν δίπλα του στις τελευταίες ώρες του» τόνισε η ηθοποιός - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ναταλία Δραγούμη: Συγκλονίζει η εξομόλόγησή της για τον θάνατο του πατέρα της – «Τεράστια πληγή»

Ο Μάρκος Δραγούμης υπήρξε σπουδαίος μουσικολόγος, που με το έργο του διατήρησε ζωντανή την κληρονομιά της παραδοσιακής μουσικής της Ελλάδας

Διαβάστε το στο in.gr

«Η απώλεια του πατέρα μου είναι μια τεράστια πληγή»

Ο Μάρκος Δραγούμης υπήρξε σπουδαίος μουσικολόγος, που με το έργο του διατήρησε ζωντανή την κληρονομιά της παραδοσιακής μουσικής της Ελλάδας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ναταλία Δραγούμη: Συγκινεί μιλώντας πρώτη φορά για την απώλεια του πατέρα της – «Είναι μια τεράστια πληγή»

Η Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Η αγαπημένη ηθοποιός To άρθρο Ναταλία Δραγούμη: Συγκινεί μιλώντας πρώτη φορά για την απώλεια του πατέρα της – «Είναι μια τεράστια πληγή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ναταλία Δραγούμη: Η απώλεια του πατέρα μου είναι μια τεράστια πληγή

Με μεγάλη συγκίνηση μίλησε για πρώτη φορά, η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή «Happy Day», για την απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν 15 μέρες περίπου. Η ταλαντούχα ηθοποιός τόνισε ότι ήταν δίπλα στον πατέρα της τις τελευταίες ώρες της ζωής του και η απώλειά του είναι μία τεράστια πληγή για […] The post Ναταλία Δραγούμη: Η απώλεια του πατέρα μου είναι μια τεράστια πληγή appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»