Σπανός: «Ο Μελισσανίδης μου είπε πως πρέπει να κερδίσει η ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα»

22:50 - 05/02/2023

Ο Γιώργος Σπανός ανέφερε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν παρθεί η απόφαση για μη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπανός: «Ο Μελισσανίδης μου είπε πως πρέπει να κερδίσει η ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Σπανός ανέφερε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν παρθεί η απόφαση για μη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σπανός: Πήρα τηλέφωνο τον Μελισσανίδη και μού είπε πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα

Το Ατρόμητος-ΑΕΚ που δεν έγινε ποτέ στο Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής 05/02 και θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια.Το Ατρόμητος-ΑΕΚ που δεν έγινε ποτέ στο Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής 05/02 και θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια.Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, μιλώντας στην εκπομπή Total Football του Open, αποκάλυψε τα εξής: «Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον κύριο Μελισσανίδη. Του είπα ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπανός: «Eίπα στον Μελισσανίδη «πάμε να παίξουμε» και μου είπε ότι πρέπει να κερδίσει το ματς...»

Ο Γιώργος Σπανός μιλώντας στο Οpen αποκάλυψε το περιεχόμενο τηλεφωνικής του επικοινωνίας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη λέγοντας ότι εκείνος του είπε πως «πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα» στην έκκληση του «πάμε να παίξουμε«. Από την AEK «απάντησαν» ότι ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών ζήτησε να μην κατατεθεί ένσταση...

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Εντού Γκασπάρ: Επίσημη η παραίτησή του από την Άρσεναλ

ΝΒΑ: Ο Έλληνας Γιώργος Αϊβάζογλου είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή

Ιστιοπλοΐα: Έντεκα μετάλλια για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Techno 293 και 293 Plus

Καμπερίδης: «Η Ευρώπη είναι μακροπρόθεσμος στόχος για την Καρδίτσα»

Ανόρθωση - ΑΕΛ: Τιμήθηκε η μνήμη τεσσάρων φίλων της «Κυρίας» πριν την έναρξη του ματς

Εθνική Ελλάδας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Φινλανδία στο Ελσίνκι