Κάτια Δανδουλάκη: «Αν οι ηθοποιοί μου ήθελαν να απεργήσουν θα μου το έλεγαν, ας το κλείσουμε εδώ»
16:30 - 05/02/2023
Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και η Ναταλία Γερμανού
To άρθρο Κάτια Δανδουλάκη: «Αν οι ηθοποιοί μου ήθελαν να απεργήσουν θα μου το έλεγαν, ας το κλείσουμε εδώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξηγήσεις από την Δανδουλάκη: «Αν οι ηθοποιοί μου ήθελαν να απεργήσουν θα μου το έλεγαν»
Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και η Ναταλία Γερμανού δε θα μπορούσε να μη τη ρωτήσει για το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά της και την απόφασή της να ανοίξει κανονικά το θέατρό της παρά την απεργία που είχε προαναγγείλει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. […]
Διαβάστε το στο in.grΕξηγήσεις από την Δανδουλάκη: «Αν οι ηθοποιοί μου ήθελαν να απεργήσουν θα μου το έλεγαν»
Η Κάτια Δανδουλάκη δεν συμμετείχε στην απεργία των καλλιτεχνών κατά του προεδρικού διαταγμάτος
Διαβάστε το στο tanea.grΚάτια Δανδουλάκη: «Αν οι ηθοποιοί μου ήθελαν να απεργήσουν θα μου το έλεγαν»
Η Κάτια Δανδουλάκη το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την 48ωρη απεργία των ηθοποιών και το θέμα που δημιουργήθηκε με την απόφασή της να ανοίξει κανονικά το θέατρό της και να παίξει η παράσταση που πρωταγωνιστεί. «Θα σας έλεγα απόλυτη σιωπή. Όταν βλέπω […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr