Ο Κύργιος απάντησε στον Τσιτσιπά: «Πήρε ένα καλό μάθημα από μένα»
10:34 - 05/02/2023
Ο Νικ Κύργιος έμαθε μέσω twitter την ατάκα του Τσιτσιπά γι΄ αυτόν στη συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 και απάντησε.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικ Κύργιος για Στέφανο Τσιτσιπά: «Πήρε ένα σκληρό μάθημα από εμένα σε γεμάτο γήπεδο»
Ο Νικ Κύργιος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχουν “χαλάσει” τις σχέσεις τους και πλέον δεν σταματάνε να τη… λένε ο ένας στον άλλο, με την αντιπαράθεσή τους εντός του κορτ να έχει μεταφερθεί και εκτός αυτού. Πρόσφατα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε ξανά για τον Κύργιο και τόνισε τα εξής: «Τη χάλασε μόνος του (σ.σ. τη ... Περισσότερα
To άρθρο Νικ Κύργιος για Στέφανο Τσιτσιπά: «Πήρε ένα σκληρό μάθημα από εμένα σε γεμάτο γήπεδο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟ Κύργιος απάντησε ειρωνικά στον Τσιτσιπά – «Πήρε ένα καλό μάθημα»
Ο Νικ Κύργιος δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Στέφανου…
Διαβάστε το στο onsports.grΝικ Κύργιος για Στέφανο Τσιτσιπά: «Χτύπησε κάποιον από το πλήθος»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω» απάντησε σε ερώτηση που του έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τη σχέση του με τον Νικ Κύργιο. Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε: «Σχετικά με τον Κύργιο, τα χάλασε μόνος του. Εγώ δεν έκανα τίποτε. Εγώ ήθελα απλά να παίξω τένις και είχα κάποιον από την άλλη πλευρά […]
The post Νικ Κύργιος για Στέφανο Τσιτσιπά: «Χτύπησε κάποιον από το πλήθος» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr