The Voice: Σε απόγνωση η Έλενα Παπαρίζου – «Έχει γίνει πέτρα η καρδιά μου»

22:00 - 04/02/2023

Με φόρα στη σκηνή του The Voice ήρθαν η Armine Barikian και ο Στάθης Μπαλάφας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου […] The post The Voice: Σε απόγνωση η Έλενα Παπαρίζου – «Έχει γίνει πέτρα η καρδιά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Παπαρίζου: «Έχει γίνει πέτρα η καρδιά μου» – Σε «απόγνωση» η τραγουδίστρια

Σε πολύ δύσκολη θέση η Έλενα Παπαρίζου

Διαβάστε το στο in.gr

Σε δύσκολη θέση η Έλενα Παπαρίζου: Έχει γίνει πέτρα η καρδιά μου

Σε απόγνωση βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/2) η Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια και κριτής του The Voice είπε χαρακτηριστικά «δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω. Σίγουρα έχει γίνει πέτρα η καρδιά μου» όταν είδε την Armine Barikian και τον Στάθη Μπαλάφα που ανέβηκαν στη σκηνή. Οι δυο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ερμηνεύσουν την επιτυχία του Νίκου Βέρτη, «Εμείς οι δυο ταιριάζουμε» προκειμένου να κερδίσουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του μουσικού σόου. Η coach του The Voice βρέθηκε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση καθώς δεν ήξερε ποιον ή ποια να επιλέξει για να συνεχίσει το ταξίδι στον διαγωνισμό. «Πρέπει να πω ότι δουλεύοντας και με τους δυο σας… είναι η χαρά της ζωής μου! Δεν ξέρω πραγματικά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

The Voice – Έλενα Παπαρίζου: «Έχει γίνει πέτρα η καρδιά μου» – Σε απόγνωση η coach

Στα Battles του The Voice of Greece μας καλωσόρισε το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Λιανός To άρθρο The Voice – Έλενα Παπαρίζου: «Έχει γίνει πέτρα η καρδιά μου» – Σε απόγνωση η coach δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»