Σπύρος Παπαδόπουλος: Γονιός είσαι δια βίου, ας είναι 60 χρονών ο γιος σου και εσύ 96

21:40 - 04/02/2023

“Ήμουν πάντα φανατικά εναντίον του γάμου” ομολογεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Για την προσωπική του ζωή, την… εναντίωση απέναντι στον γάμο και την σχέση με τον γιο του μίλησε εκ βαθέων ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνάδελφο του, Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμα-δες στην ΕΡΤ2.  “Ήμουν πάντα φανατικά εναντίον του γάμου γιατί δεν μου αρέσει ο ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: Γονιός είσαι δια βίου, ας είναι 60 χρονών ο γιος σου και εσύ 96 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γαλλία: Πώς τα ψέματα μιας 13χρονης οδήγησαν στον αποκεφαλισμό του καθηγητή Σαμουέλ Πατί – Οκτώ άτομα καταδικάστηκαν

Μακελειό στο Μαγδεμβούργο: Με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο έπεσε στο πλήθος ο δράστης – Δεν είχε απασχολήσει τις αρχές

Κυριάκος Μητσοτάκης για το μακελειό στο Μαγδεμβούργο: Η βία δεν έχει θέση στις κοινωνίες μας

Στο ΦΕΚ η απόφαση ανάκτησης της ελληνικής ιθαγένειας από την τέως βασιλική οικογένεια

Μακελειό στο Μαγδεμβούργο: Γιατρός από τη Σαουδική Αραβία ο δράστης – Ανακοινώθηκαν δυο νεκροί, ανάμεσά τους και ένα παιδί

Θύμα ληστείας ο δικηγόρος Χρήστος Σαλαλές – Κουκουλοφόροι εισέβαλλαν σπίτι του, τον έδεσαν και τον φίμωσαν