Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν με ήθελαν ο Λάκης Γαβαλάς και ο Ηλίας Ψινάκης μαζί τους»

19:44 - 04/02/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα. Μέσα σε […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν με ήθελαν ο Λάκης Γαβαλάς και ο Ηλίας Ψινάκης μαζί τους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρύφωνας Σαμαράς: Δεν είχαμε την καλύτερη χημεία με τον Λάκη Γαβαλά και τον Ηλία Ψινάκη

“Δεν μου αρέσει να κρατάω κακίες” διευκρινίζει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Λάκη Γαβαλά και τον Ηλία Ψινάκη, που οδήγησε και στη διακοπή των προσωπικών τους σχέσεων, μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα.  Ειδικότερα, ο Τρύφωνας Σαμαράς εξομολογήθηκε πως “είμαι μια ξεχωριστή περίπτωση. Μην ξεχνάς ότι ... Περισσότερα To άρθρο Τρύφωνας Σαμαράς: Δεν είχαμε την καλύτερη χημεία με τον Λάκη Γαβαλά και τον Ηλία Ψινάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»

Δάκρυσε η Βάνα Μπάρμπα για τη νεκρή μητέρα της: «Αυτό το χάδι το τελευταίο»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

First Dates: «Μού αρέσει να ζητώ το βρακάκι της» – «Έχω αόρατο βρακί»… Χαμός με τις καυτές αποκαλύψεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Οικονομάκου: «Θα τη συμβούλευα ως φίλη να είναι συγκρατημένη, τα παιδιά διαβάζουν στο διαδίκτυο τέτοια σχόλια»

Ματίνα Παγώνη σε Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο για τον γάμο: «Μπορείτε να σοβαρευτείτε;»