Δημητρακόπουλο: Ο Παντσέρι συμφώνησε με τις αρχές και μετά κατηγόρησε ψευδώς την Εύα Καϊλή
19:40 - 04/02/2023
«Ο Αντόνιο Παντσέρι μίλησε και είμαι βέβαιος ότι κατηγόρησε, ψευδώς, την κυρία Καϊλη» δηλώνει στην La Stampa ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το Qatar Gate. “Μετά τη συμφωνία του με τη βελγική δικαιοσύνη ο Αντόνιο Παντσέρι μίλησε και είμαι βέβαιος ότι κατηγόρησε, ψευδώς, την κυρία Καϊλη”, δήλωσε ... Περισσότερα
To άρθρο Δημητρακόπουλο: Ο Παντσέρι συμφώνησε με τις αρχές και μετά κατηγόρησε ψευδώς την Εύα Καϊλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Qatar Gate: «Ο Παντσέρι είμαι βέβαιος ότι κατηγόρησε, ψευδώς, την κυρία Καϊλη»
Δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, δημοσιεύει η «La Stampa»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΔημητρακόπουλος: «Ο Παντσέρι είμαι βέβαιος ότι κατηγόρησε, ψευδώς, την κυρία Καϊλή»
Για τον Πιερ Αντόνιο Παντσέρι μίλησε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «La Stampa».
Διαβάστε το στο lykavitos.grQatar Gate - Δημητρακόπουλος: Ο Παντσέρι κατηγόρησε ψευδώς την Εύα Καϊλή
Νέες εξελίξεις αναφέρει ο ιταλικός Τύπος για το σκάνδαλο του Qatar Gate. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA μετέδωσε δηλώσεις του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, με αφορμή τις δηλώσεις του Πιερ Αντόνιο…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr