Κατερίνα Παναγοπούλου – «Πήραν» το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου από το κέντρο της πόλης

15:02 - 04/02/2023

Την οδική βοήθεια χρειάστηκε να καλέσει πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Παναγοπούλου προκειμένου να πάρουν το πολυτελές αυτοκίνητό της. Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr απαθανάτισε την κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ντυμένη casual στο κέντρο της Αθήνας τη στιγμή που η οδική βοήθεια ρυμουλκούσε το αυτοκίνητό της, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παναγοπούλου – «Πήραν» το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου από το κέντρο της πόλης

Την οδική βοήθεια χρειάστηκε να καλέσει πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου»

Channing Tatum – Zoe Kravitz: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα είμαι 48…ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που δημοσίευσε με την Μελίνα Νικολαΐδη να τραγουδάει το «I love you»

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τις τρεις αγαπημένες της αποχρώσεις στα νύχια

Γιάννη Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Ήταν δύσκολο να τη διεκδικήσω, με έκανε κι έφτυσα αίμα»