Αγγελική Νικολούλη: «Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα!»

00:40 - 04/02/2023

Ένα νέο απειλητικό μήνυμα έστειλαν άγνωστοι στη γνωστή δημοσιογράφο, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη έδειξε πως δεν τα λαμβάνει υπόψιν της και συνέχισε το «Φως στο Τούνελ».

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το μακάβριο μήνυμα στην Αγγελική Νικολούλη: «Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα!» (vid)

Ένα μακάβριο μήνυμα δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Διαβάστε το στο Gazzetta

Αγγελική Νικολούλη: «Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα!»

Ένα νέο απειλητικό μήνυμα έστειλαν άγνωστοι στη γνωστή δημοσιογράφο, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη έδειξε πως δεν τα λαμβάνει υπόψιν της και συνέχισε το «Φως στο Τούνελ».

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Πάγωσε» η Αγγελική Νικολούλη: «Άκου θα πεθάνω πριν την ώρα μου, μια χαρά κορίτσι… »

Ένα νέο απειλητικό μήνυμα έστειλαν άγνωστοι στη γνωστή δημοσιογράφο, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη έδειξε πως δεν τα λαμβάνει υπόψιν της και συνέχισε το «Φως στο Τούνελ».Ένα νέο απειλητικό μήνυμα έστειλαν άγνωστοι στη γνωστή δημοσιογράφο, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη έδειξε πως δεν τα λαμβάνει υπόψιν της και συνέχισε το «Φως στο Τούνελ».Ένα μακάβριο μήνυμα δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Το «Τούνελ» αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Καιρός: Καμπανάκι μετεωρολόγων για την ψυχρή εισβολή – Πού θα έχουμε χιόνια και βουτιά της θερμοκρασίας

Η μετεωρική άνοδος του Βασίλη Σπανούλη

Ρωσία: «Η πιθανή ανάπτυξη πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς εξαρτάται από τις κινήσεις των ΗΠΑ»

Η Πενέλοπε Κρουζ ποζάρει φορώντας Chanel και δείχνει πιο sexy & chic από ποτέ – «Είναι ένα έργο τέχνης»

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ με τον Κιμ κόντρα στην Παρί (vid)

Εξαιρετική η Άρσεναλ: Τα γκολ των Μαρτινέλι και Χάβερτς για το 2-0 στη Λισαβόνα (vids)