Αγγελική Νικολούλη: «Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα!»
00:40 - 04/02/2023
Ένα νέο απειλητικό μήνυμα έστειλαν άγνωστοι στη γνωστή δημοσιογράφο, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη έδειξε πως δεν τα λαμβάνει υπόψιν της και συνέχισε το «Φως στο Τούνελ».
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το μακάβριο μήνυμα στην Αγγελική Νικολούλη: «Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα!» (vid)
Ένα μακάβριο μήνυμα δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».
Διαβάστε το στο GazzettaΑγγελική Νικολούλη: «Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα!»
Ένα νέο απειλητικό μήνυμα έστειλαν άγνωστοι στη γνωστή δημοσιογράφο, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη έδειξε πως δεν τα λαμβάνει υπόψιν της και συνέχισε το «Φως στο Τούνελ».
Διαβάστε το στο tanea.gr«Πάγωσε» η Αγγελική Νικολούλη: «Άκου θα πεθάνω πριν την ώρα μου, μια χαρά κορίτσι… »
Ένα νέο απειλητικό μήνυμα έστειλαν άγνωστοι στη γνωστή δημοσιογράφο, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη έδειξε πως δεν τα λαμβάνει υπόψιν της και συνέχισε το «Φως στο Τούνελ».Ένα νέο απειλητικό μήνυμα έστειλαν άγνωστοι στη γνωστή δημοσιογράφο, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη έδειξε πως δεν τα λαμβάνει υπόψιν της και συνέχισε το «Φως στο Τούνελ».Ένα μακάβριο μήνυμα δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Το «Τούνελ» αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr