Αντώνης Ρέμος: Το νέο του τραγούδι «Να Ξαναμετρήσω» μόλις κυκλοφόρησε

23:34 - 03/02/2023

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, «Να Ξαναμετρήσω», μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία συνεργάζεται με To άρθρο Αντώνης Ρέμος: Το νέο του τραγούδι «Να Ξαναμετρήσω» μόλις κυκλοφόρησε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Ρέμος – Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Να Ξαναμετρήσω»

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, «Να Ξαναμετρήσω», μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη. Στο «Να Ξαναμετρήσω», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ενώνει για πρώτη φορά δισκογραφικά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αντώνης Ρέμος: Το νέο του τραγούδι «Να Ξαναμετρήσω» μόλις κυκλοφόρησε

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, «Να Ξαναμετρήσω», μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη. Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, «Να Ξαναμετρήσω», μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη. Στο «Να Ξαναμετρήσω», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ενώνει για πρώτη φορά δισκογραφικά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»