Survivor All Star: Παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο η Δαλάκα και η Ασημίνα

21:36 - 03/02/2023

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, όμως ακόμα δεν έχουν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανατροπή στο Survivor: Εσπευσμένα στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν να τα πει με Δαλάκα και Ασημίνα (vid)

Άγνωστο παραμένει το μέλλον της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor All Star με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Survivor All Star: Παίκτης πήγε στον Άγιο Δομίνικο έχοντας μαζί του… βιάγκρα!

Τα απίστευτα πράγματα που πήραν μαζί τους ορισμένοι παίκτες του Survivor All Star στον φετινό «κύκλο» του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.Τα απίστευτα πράγματα που πήραν μαζί τους ορισμένοι παίκτες του Survivor All Star στον φετινό «κύκλο» του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.Όπως είπε, λοιπόν, σήμερα, Σάββατο 04/02 στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», στο φετινό Survivor τρεις παίκτες κατάφεραν να πάρουν μαζί τους, τα εξής: Χρήματα Αναπτήρες Βιάγκρα Ειδικότερα, ο εν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor All Star: Ξέσπασμα του Δάντη για μηνύματα με την Ασημίνα…

Με αφορμή κάποια υποτιθέμενη συνομιλία μου με την Ασημίνα, η οποία περιφέρεται από σελίδα σε σελίδα, έχω να δηλώσω τα εξής. Ουδέποτε επικοινώνησε η Ασημίνα μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο φυσικά από τις 4 Ιανουαρίου και μετά.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αμαλιάδα: «Πρέπει να πω την αλήθεια στο Ανθρωποκτονιών, δεν θα καλύπτω τους πάντες» λέει η Ειρήνη

Αλεξοπούλου κατά Σαμαρά: «Ανθέλληνες υπάρχουν πολλοί! Σαμαράς όμως ένας»

Η ελληνική διατροφή και οι κρυφές ιδιότητες που εκπλήσσουν τους διατροφολόγους

Κόρινθος: Συνελήφθη ανήλικος για τον ξυλοδαρμό παιδιού

Χρήστος Μάστορας: Θύμα διαδικτυακής απάτης ο τραγουδιστής

Πρόεδρος της Ο.Χ.Ε. το μέλος της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας Κώστας Γκαντής