Σοφία Αρβανίτη: Ο λόγος που δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για την σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή

16:32 - 03/02/2023

Η Σοφία Αρβανίτη πέρασε το κατώφλι του Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν κι αποκάλυψε τον λόγο που δεν μίλησε ποτέ […] The post Σοφία Αρβανίτη: Ο λόγος που δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για την σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Αρβανίτη: O λόγος που δεν μίλησε ποτέ δημόσια για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή

Η Σοφία Αρβανίτη μιλά για την σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιτζή.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σοφία Αρβανίτη: Η αιτία που δεν μίλησε ποτέ ξεκάθαρα για την σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή

Σοφία Αρβανίτη: Η τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη πέρασε το κατώφλι του «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στην κρατική τηλεόραση και αποκάλυψε τον λόγο που δεν μίλησε ποτέ με «ανοιχτά χαρτιά» για την σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή. Ο έρωτας δίνει κίνητρο να γράψεις, είπε η Σοφία Αρβανίτη Η Σοφία Αρβανίτη όπως πάντα είναι χειμαρρώδης και […] Το άρθρο Σοφία Αρβανίτη: Η αιτία που δεν μίλησε ποτέ ξεκάθαρα για την σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σοφία Αρβανίτη: Γιατί δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για την σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή

Η Σοφία Αρβανίτη βρέθηκε στο Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν κι αποκάλυψε τον λόγο που δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για την σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή. Η Σοφία Αρβανίτη βρέθηκε στο Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν κι αποκάλυψε τον λόγο που δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για την σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή. «Σου δίνει ιδέες να γράψεις, όταν είσαι ερωτευμένη. Κι εμένα με έναν τρόπο μου επέβαλε ο Μιχάλης να ασχοληθώ με τον στίχο. Και μου λέει δεν θέλω να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοφία Αρβανίτη: Ο λόγος που δεν μίλησε ποτέ «ανοιχτά» για τη σχέση της με τον Ρακιντζή

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/2) η Σοφία Αρβανίτη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σοφία Αρβανίτη: Ο λόγος που δεν μιλούσε για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή

Η Σοφία Αρβανίτη με τον Μιχάλη Ρακιντζή πίσω στον χρόνο υπήρξαν ζευγάρι, ωστόσο οι δυο τους δεν πρόβαλαν αυτή τη σχέση. Αντιθέτως είχαν επιλέξει να μην μιλήσουν για αυτή. Όπως εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» η Σοφία Αρβανίτη εξήγησε ότι αυτό είναι η γενικότερη στάση που είχε στην προσωπική της ζωή και πως και […] The post Σοφία Αρβανίτη: Ο λόγος που δεν μιλούσε για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»