Νίκος Μουτσινάς: Απαντά για την παρεξήγηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

13:30 - 03/02/2023

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και στον Δημήτρη To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Απαντά για την παρεξήγηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει αν μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και στον Δημήτρη Μακαλιά για όλα. Εκτός από το ότι αναφέρθηκε στους λόγους που εκφράστηκε ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, αλλά και τις προσπάθειες για υιοθεσία ενός παιδιού, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για την παρεξήγηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά για Ανδρέα Μικρούτσικο και Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε δηλώσεις στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου, λίγο μετά την συνάντησή του στο Open με […] The post Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά για Ανδρέα Μικρούτσικο και Γρηγόρη Αρναούτογλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Μουτσινάς: Το τηλεφώνημα του Μικρούτσικου και η κόντρα με Αρναούτογλου

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησεγια τα μελλοντικά του σχέδια, για τα τηλεφωνήματα του Ανδρέα Μικρούτσικου, αλλά και για την κόντρα με τον Αρναούτογλου. Δείτε όλη τη συνέντευξη, The post Νίκος Μουτσινάς: Το τηλεφώνημα του Μικρούτσικου και η κόντρα με Αρναούτογλου appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»