Νίκος Μουτσινάς: «Το κομμάτι “είναι γκέι, δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανέναν»
13:24 - 03/02/2023
Για το εξώφυλλο που έκανε στο Antivirus και το λόγο που μίλησε για την προσωπική του ζωή απάντησε ο Νίκος […]
The post Νίκος Μουτσινάς: «Το κομμάτι “είναι γκέι, δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανέναν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: «Το κομμάτι, είναι gay, δεν είναι gay, δεν αφορά κανέναν»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μιλώντας για την προσωπική του ζωή, αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Antivirus», μέσα στην οποία μιλούσε για τις επιλογές του αλλά και την σεξουαλική του ταυτότητα. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε πως προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις σκεπτόμενος πως με τις δηλώσεις του ενδέχεται […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκος Μουτσινάς: "Το κομμάτι “είναι γκέι, δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανέναν"
"Δεν ένιωσα την ανάγκη να πω πράγματα για μένα"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΝίκος Μουτσινάς: Είμαι γκέι κι΄ αυτό δεν αφορά κανέναν
«Είμαι μόνος μου. Που να ξέρω αν θέλω σχέση τώρα, άσε με. Ποιος σύντροφος τα δίνει όλα στην σχέση του; Μη λέτε τα δίνω όλα, ούτε ότι θέλω να ζήσω το πάθος. Συνήθως δίνουμε για να πάρουμε, 99%. Άμα δεν πάρεις αυτό το ένα μπορεί να πάθεις κακό μέσα σου.»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr