Δημήτρης Φιντιρίκος για Δαλάκα: «Της είχα ξεκαθαρίσει ότι είμαι αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor»

11:40 - 03/02/2023

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Ο επιχειρηματίας απάντησε για την Κατερίνα Δαλάκα και τόνισε πως ο ίδιος […] The post Δημήτρης Φιντιρίκος για Δαλάκα: «Της είχα ξεκαθαρίσει ότι είμαι αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φιντιρίκος για Δαλάκα: «Της είχα ξεκαθαρίσει ότι είμαι αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor»

Για την Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στο «Πρωινό μας» ο Δημήτρης Φιντιρίκος, που όπως τόνισε πως ο ίδιος ήταν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.Για την Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στο «Πρωινό μας» ο Δημήτρης Φιντιρίκος, που όπως τόνισε πως ο ίδιος ήταν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.«Μετά την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος, της το είχα ξεκαθαρίσει πριν ταξιδέψει και αυτό γιατί η γνώμη μου ήταν ότι είχε λάβει μέρος σε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φιντιρίκος για Δαλάκα: "Της είχα ξεκαθαρίσει ότι είμαι αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor"

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»