Κάτια Δανδουλάκη για την γενική απεργία των ηθοποιών: «Μου φαίνεται τρελό και υποτιμά την νοημοσύνη μου»
11:36 - 03/02/2023
Παρά την γενική απεργία των ηθοποιών, ορισμένα θέατρα λειτούργησαν κανονικά. Η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε στην Super Κατερίνα για τον λόγο […]
The post Κάτια Δανδουλάκη για την γενική απεργία των ηθοποιών: «Μου φαίνεται τρελό και υποτιμά την νοημοσύνη μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Δανδουλάκη για τη γενική απεργία των ηθοποιών: «Δεν έχει στόχο»
«Κλείνω ποιο θέατρο; Το πονεμένο; Από μικρή δεν τα καταλάβαινα αυτά» συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚάτια Δανδουλάκη για την απεργία των ηθοποιών: «Είναι τρελό, υποτιμά τη νοημοσύνη μου»
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον λόγο που δεν συμμετείχε, η ίδια και ο θίασός της, στην πανελλήνια απεργία των ηθοποιών. «Δεν διαφωνεί κανένας με τον στόχο, ότι πρέπει βεβαίως να διαμορφωθεί, αλλά είναι μία κατάσταση 20 και… χρόνια. Να γίνει τώρα μια απεργία επειδή συμφωνούμε όλοι; Συμφωνώ […]
The post Κάτια Δανδουλάκη για την απεργία των ηθοποιών: «Είναι τρελό, υποτιμά τη νοημοσύνη μου» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΚάτια Δανδουλάκη για την γενική απεργία των ηθοποιών: Ποιος ο λόγος να κλείσω ένα θέατρο που είναι ναός
“Άντε μία ημέρα κάνουμε απεργία. Δύο; Άντε και τρίτη; Όχι, ευχαριστώ. Το θέατρο δεν είναι για να βγαίνουμε στην σκηνή, ούτε να κάνουμε κήρυγμα ούτε να τους λέμε τα προβλήματά μας” ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη. Στην κάμερα της Super Κατερίνα απάντησε η Κάτια Δανδουλάκη κι εξέφρασε την άποψή της για την γενική απεργία των ηθοποιών. ... Περισσότερα
To άρθρο Κάτια Δανδουλάκη για την γενική απεργία των ηθοποιών: Ποιος ο λόγος να κλείσω ένα θέατρο που είναι ναός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚάτια Δανδουλάκη για τη γενική απεργία των ηθοποιών: «Yποτιμά τη νοημοσύνη μου»
Παρά τη γενική απεργία των ηθοποιών, ορισμένα θέατρα λειτούργησαν κανονικά. Η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»...
Διαβάστε το στο ZouglaΚάτια Δανδουλάκη για την απεργία των ηθοποιών: «Είναι τρελό, υποτιμά τη νοημοσύνη μου»
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον λόγο που δεν
To άρθρο Κάτια Δανδουλάκη για την απεργία των ηθοποιών: «Είναι τρελό, υποτιμά τη νοημοσύνη μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr