Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ξέχασα τον γιο μου σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ, γύρισα σπίτι μόνο με τα ψώνια»
09:54 - 03/02/2023
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά κι ένα μικρό preview απόσπασμα
To άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ξέχασα τον γιο μου σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ, γύρισα σπίτι μόνο με τα ψώνια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω ξεχάσει τον γιο μου σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ και γύρισα μόνο με τα ψώνια»
«Γυρνάω στο σπίτι και μου λέει η Αθηνά “Εσύ παιδί δεν ξαναπαίρνεις”» πρόσθεσε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣπύρος Παπαδόπουλος: «Ξέχασα τον γιο μου σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ, γύρισα σπίτι μόνο με τα ψώνια»
«Έχω κάνει και χοντράδες. Τον έχω ξεχάσει σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ και γύρισα στο σπίτι μόνο με τα ψώνια. Δεν μου τον ξαναέδωσε ποτέ η Αθηνά» δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάO Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει: «Ξέχασα τον γιο μου σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή...
Διαβάστε το στο ZouglaΣπύρος Παπαδόπουλος: Ο κούκλος γιος του και το απίθανο σπίτι του
Η ιδιαίτερη διακόσμηση και τα βράδια στο σπίτι με τον άγνωστο σε πολλούς γιο του Αλέξανδρο, ο οποίος δεν έχει…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombO Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει: «Ξέχασα τον γιο μου σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά-δες» αναφέρθηκε στην πατρότητα και τον γιο του. Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε στο Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 3/2. «Ήμουν πολύ κολλημένος σαν μπαμπάς. Για χρόνια, το παιδί μου δεν κοιμόταν αν δεν του έλεγα μία ιστορία από το μυαλό μου. Πολλές φορές περίμενε να γυρίσω στις […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω ξεχάσει τον γιο μου σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» και παραχώρησε μία συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά.
Διαβάστε το στο thebest.grΣπύρος Παπαδόπουλος: «Ξέχασα τον γιο μου σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ και γύρισα στο σπίτι μόνο με τα ψώνια»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα είναι καλεσμένος στην εκόμπή Μαμά-δες με την Τζένη Θεωνά και θα μιλήσει μεταξύ άλλων για το […]
The post Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ξέχασα τον γιο μου σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ και γύρισα στο σπίτι μόνο με τα ψώνια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣπύρος Παπαδόπουλος: «Ξέχασα τον γιο μου σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ, γύρισα σπίτι μόνο με τα ψώνια»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά κι ένα μικρό preview απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 3/2. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πατρότητα και τον γιο του. «Ήμουν πολύ κολλημένος σαν μπαμπάς. Για χρόνια, το παιδί μου δεν κοιμόταν αν δεν του έλεγα μία ιστορία από το μυαλό […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω ξεχάσει τον γιο μου σε καρότσι στο super market. Γύρισα σπίτι μόνο με τα ψώνια»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σπάνια μιλάει για τον γιο του ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση. Ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του Αθηνά Τσιλύρα απέκτησαν μαζί έναν γιο τον Αλέξανδρο, ο οποίος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας O ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά που θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο. Ένα απόσπασμα από την κουβέντα τους προβλήθηκε μέσα από την […]
The post Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω ξεχάσει τον γιο μου σε καρότσι στο super market. Γύρισα σπίτι μόνο με τα ψώνια» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr