Γιάννης Καλλιάνος: «Παντρεύτηκα στα 42, έβγαλα τον γιο μου Σταμάτη Γονίδη»

17:52 - 02/02/2023

Ο Γιάννης Καλλιάνος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action24. Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής […] The post Γιάννης Καλλιάνος: «Παντρεύτηκα στα 42, έβγαλα τον γιο μου Σταμάτη Γονίδη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Καλλιάνος: Έβγαλα τον γιο μου… Σταμάτη Γονίδη

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Καλλιάνος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη! Την Αθηναϊδα Νέγκα συνάντησε ο Γιάννης Καλλιάνος, στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα αργά” στο Αψτιον 24, όπου και μίλησε για τον έγγαμο βίο, το παιδί που ήρθε πριν από 1μιση χρόνο στη ζωή του και το πόσο αυτό έχει επηρεάσει την καθημερινότητά του. «Οι ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Καλλιάνος: Έβγαλα τον γιο μου… Σταμάτη Γονίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Καλλιάνος: «Εβγαλα τον γιο μου Σταμάτη Γονίδη»

«Τον γιο μου τον έχω βγάλει Σταμάτη Γονίδη. Το ξέρει ο Σταμάτης, με έχει πάρει και τηλέφωνο ο φίλος μου ο Σταμάτης. Τον έβγαλα έτσι, γιατί κοιμάται 3-4 το πρωί και ξυπνάει 12 το μεσημέρι» εξομολογήθηκε ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος Ο Γιάννης Καλλιάνος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action24. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε