Ελένη Χατζίδου: «Λίγο πριν τα παρατήσω γνώρισα τον Παντελίδη και μου έδωσε τη μεγάλη μου επιτυχία»

13:40 - 02/02/2023

Με αφορμή την άνοδο του ηθοποιού Πέδρο Πασκάλ στο Hollywood μετά από αρκετά χρόνια που δεν To άρθρο Ελένη Χατζίδου: «Λίγο πριν τα παρατήσω γνώρισα τον Παντελίδη και μου έδωσε τη μεγάλη μου επιτυχία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Χατζίδου: Λίγο πριν τα παρατήσω γνώρισα τον Παντελίδη και μου έδωσε το «Χειρότερα»

«Πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή, ειδικά σε αυτές τις δουλειές» είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ελένη Χατζίδου: «Λίγο πριν τα παρατήσω γνώρισα τον Παντελίδη και μου έδωσε τη μεγάλη μου επιτυχία»

Με αφορμή την άνοδο του ηθοποιού Πέδρο Πασκάλ στο Hollywood μετά από αρκετά χρόνια που δεν συμμετείχε σε καμιά επιτυχημένη παραγωγή, η Ελένη Χατζίδου έκανε μια αποκάλυψη για τη δική της επαγγελματική πορεία. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσα από το «Breakfast@Star» ότι λίγο πριν πάρει τη μεγάλη της επιτυχία «Χειρότερα» σκεφτόταν να τα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»