Ρούλα Κορομηλά: «Μπορεί να έχω διαφωνήσει, να έχω νευριάσει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν»
02:02 - 02/02/2023
Την Ρούλα Κορομηλά υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Μέσα σε […]
The post Ρούλα Κορομηλά: «Μπορεί να έχω διαφωνήσει, να έχω νευριάσει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Κορομηλά: «Έχω νευριάσει, αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν»
Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (01.02.2023) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2night Show. «Πληγώθηκα αρκετές φορές από συμπεριφορές, καταστάσεις, αδικίες, διάφορα που λέγονται και γράφονται» παραδέχθηκε η Ρούλα Κορομηλά μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Δεν πετάω τίποτα από το παρελθόν μου ως ενήλικη γιατί ό,τι έκανα το έκανα γιατί πραγματικά το πίστευα και ... Περισσότερα
To άρθρο Ρούλα Κορομηλά: «Έχω νευριάσει, αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΡούλα Κορομηλά: «Μπορεί να έχω διαφωνήσει, να έχω νευριάσει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν»
H Ρούλα Κορομηλά το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1 κι έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής παρουσιάστρια και οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» αναφέρθηκε από καρδιάς στην μακρόχρονη τηλεοπτική της διαδρομή, τις αδικίες και τις συνεργασίες της. Ειδικότερα, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΡούλα Κορομηλά: «Μπορεί να έχω διαφωνήσει, να έχω νευριάσει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν»
Στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1, βρέθηκε καλεσμένη η Ρούλα Κορομηλά η οποία μίλησε για την καριέρα της αλλά και για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.Στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1, βρέθηκε καλεσμένη η Ρούλα Κορομηλά η οποία μίλησε για την καριέρα της αλλά και για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.H Ρούλα Κορομηλά εξομολογήθηκε πως «δεν πετάω τίποτα από το παρελθόν μου ως ενήλικη γιατί ό,τι έκανα το έκανα γιατί πραγματικά το πίστευα και το ήθελα. Δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΡούλα Κορομηλά: Μπορεί να έχω διαφωνήσει, να έχω νευριάσει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν
«Πληγώθηκα αρκετές φορές από συμπεριφορές, καταστάσεις, αδικίες, διάφορα που λέγονται και γράφονται»
Διαβάστε το στο news.gr