Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Καβάλησα το καλάμι στο Πολύ την Κυριακή, χάθηκα»

01:32 - 02/02/2023

Την Ρούλα Κορομηλά φιλοξένησε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής The 2night […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Καβάλησα το καλάμι στο Πολύ την Κυριακή, χάθηκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Καβάλησα το καλάμι στο «Πολύ την Κυριακή», χάθηκα

Την Ρούλα Κορομηλά φιλοξένησε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης (1/2) στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, οι δυο τους μίλησαν για τις εποχές της μεγάλης τηλεοπτικής τους επιτυχίας και για το αν καβάλησαν κάποια στιγμή το καλάμι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν κατηγορηματική. «Δεν έχω απολύσει κανέναν απολύτως. Μπορεί να έχω διαφωνήσει, μπορεί να έχουμε νευριάσει όπως γίνεται σε κάθε χώρο εργασιακό, να έχουμε φωνάξει, αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν» και πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι κάνουμε κάτι σπουδαίο, κάτι ξεχωριστό, έτυχε να κάνουμε μία δουλειά που έχει δημοσιότητα. Εμείς δεν είμαστε πρωταγωνιστές, παρουσιάζουμε τους πρωταγωνιστές. Αν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε