Έσπασε η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: «Σκορπούσε αγιοσύνη παντού»

00:36 - 02/02/2023

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Βαγενά προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη νύχτα της Τετάρτης, […] The post Έσπασε η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: «Σκορπούσε αγιοσύνη παντού» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκίνησε η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: Ήταν πανέμορφος, ευφυής, ένας άγγελος

Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έφυγε από τη ζωή και η Άννα Βαγενά δεν κρύβει πως για εκείνη, δεν έχει φύγει. Η ηθοποιός και βουλευτής βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (01.02.2023) στο 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Όσοι κι αν προσπάθησαν να τον μιμηθούν, διάφοροι στη συνέχεια, ... Περισσότερα To άρθρο Συγκίνησε η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: Ήταν πανέμορφος, ευφυής, ένας άγγελος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Άννα Βαγενά: Λύγισε μιλώντας για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη – «Ήταν ένας άγγελος»

Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα για πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε το στο in.gr

Λύγισε η Άννα Βαγενά μιλώντας για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη – «Ήταν ένας άγγελος»

Στον καναπέ του «The 2night show» κάθισε το βράδυ της Τετάρτης (1/2) η Άννα Βαγενά. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε σημαντικές στιγμές από τη μακρόχρονη πορεία της στο θέαμα και αναφέρθηκε στα 44 χρόνια που έζησε στο πλευρό του αγαπημένου της Λουκιανού Κηλαηδόνη. «Βλέπω το μέλλον. Θέλω να είμαι υγιής. Ο Θεός μου χάρισε μια καλή […] Το άρθρο Λύγισε η Άννα Βαγενά μιλώντας για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη – «Ήταν ένας άγγελος» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Συγκινεί η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: Ήταν πανέμορφος, ευφυής, ένας άγγελος

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από την ημέρα που ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έφυγε από τη ζωή και η Άννα Βαγενά δεν κρύβει πως για εκείνη, δεν έχει φύγει. Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από την ημέρα που ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έφυγε από τη ζωή και η Άννα Βαγενά δεν κρύβει πως για εκείνη, δεν έχει φύγει. Η ηθοποιός και βουλευτής βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (01.02.2023) στο 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Όσοι κι αν προσπάθησαν να τον μιμηθούν, διάφοροι στη συνέχεια, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»