Ζεράρ Πικέ: Στο νοσοκομείο η σύντροφός του – Δεν άντεξε την πίεση από το τραγούδι της Σακίρα

23:00 - 01/02/2023

Η Σακίρα φαίνεται πως πέτυχε τον στόχο της με το νέο της τραγούδι που δεν είναι To άρθρο Ζεράρ Πικέ: Στο νοσοκομείο η σύντροφός του – Δεν άντεξε την πίεση από το τραγούδι της Σακίρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Gerard Pique: Στο νοσοκομείο η σύντροφός του – Δεν άντεξε την πίεση από το τραγούδι της Shakira

Η 23χρονη σύντροφος του Gerard Pique...

Διαβάστε το στο Zougla

Gerard Pique: Στο νοσοκομείο η σύντροφός του – Δεν άντεξε την πίεση από το τραγούδι της Shakira

Η Shakira φαίνεται πως πέτυχε τον στόχο της με το νέο της τραγούδι που δεν είναι άλλος από το να μην αφήσει τον πρώην σύζυγό της Gerard Pique και την νυν σύντροφό του (με την οποία την απατούσε) να ζήσουν ανέμελοι τoν έρωτά τους. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης η σύντροφος του Gerard Pique, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»