Εορτολόγιο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

17:06 - 01/02/2023

Το Εορτολόγιο της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023. Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Η Υπαπαντή του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού. Ο Άγιος Ιορδάνης ο εκ Τραπεζούντας ο Νεομάρτυρας. Το άρθρο Εορτολόγιο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Οι σημερινές διελεύσεις σου δημιουργούν την ανάγκη να φέρεις στη ζωή σου περισσότερη ποικιλία. Η επικοινωνία, αλλά και η προσέγγιση των άλλων ευνοείται. Η σύνδεση με φίλους ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου Κριός Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες σήμερα και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σαν σήμερα - 2 Φεβρουαρίου

Γεγονότα 1536: Ο Ισπανός Πέδρο ντε μεντόζα ιδρύει το Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή. 1901: Πραγματοποιείται η κηδεία της Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, Βικτόρια.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου

Κριός Είσαι ιδιαίτερα συνδεδεμένη με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και με τις βαθύτερες ανάγκες σου σήμερα. Η μέρα ευνοεί και μια καλύτερη σύνδεση με τον εαυτό σου, δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας με τους άλλους κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Είναι μια δυνατή στιγμή για τα προσωπικά και ιδιωτικά θέματά σου. Η διαίσθησή σου ή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο.     

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Φεβρουαρίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Φεβρουαρίου 02/02/2023 Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως και ξεχάσετε να πείτε «χρόνια πολλά» σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Σύμφωνα με το εορτολόγιο, λοιπόν, σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου γιορτάζουν οι Υπαπαντή, Μαρουλία, Μαρούλα, Ρούλα  

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ο καιρός για σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, τα νότια και στην ανατολική νησιωτική χώρα βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ από το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νότια θαλάσσια-παράκτια. Λίγα χιόνια θα πέσουν κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ωστόσο θα σημειωθεί παγετός κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες....

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023