Δήμος Αναστασιάδης για Τζένη Θεωνά: Είναι μια χαρισματική γυναίκα, συγκλονιστική ως παρουσιάστρια

12:42 - 01/02/2023

Ο τραγουδιαστής Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για το άβολο περιστατικό με θαυμάστρια, το ευτράπελο στην σκηνή, τα λόγια αγάπης και θαυμασμού για την σύζυγό του, Τζένη Θεωνά. Για την σύζυγό του, ο Δήμος Αναστασιάδης υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που κινούνται στα άκρα. Η Τζένη Θεωνά είναι μια ... Περισσότερα To άρθρο Δήμος Αναστασιάδης για Τζένη Θεωνά: Είναι μια χαρισματική γυναίκα, συγκλονιστική ως παρουσιάστρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμος Αναστασιάδης για Τζένη Θεωνά: «Είναι μια χαρισματική γυναίκα - Συγκλονιστική ως παρουσιάστρια»

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι που κινούνται στα άκρα. Η Τζένη Θεωνά είναι μια χαρισματική γυναίκα με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης...»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χριστουγεννιάτικο σαφάρι ελέγχων από την ΕΛ.ΑΣ. για τα στέκια παράνομου τζόγου

Γιώργος Καρκάς: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ηθοποιός που δεν θέλει να συνεργαστεί με έναν αθώο Φιλιππίδη»

Μαγδεμβούργο: Η Σαουδική Αραβία είχε ζητήσει την έκδοση του μακελάρη και είχε προειδοποιήσει για το πόσο επικίνδυνος είναι

Πάρος: «Το χειρουργείο πήγε καλά, αλλά πονάω ακόμα» λέει ο 23χρονος που μαχαιρώθηκε από μια παρέα ανηλίκων

Το Χόλιγουντ στο πλευρό της Μπλέικ Λάιβλι: «Ποτέ μην αλλάξεις, ποτέ μην χάσεις τη φωνή σου»

Άγγελος Μπασινάς: «Το διαζύγιο έχει βγει, πάμε παρακάτω»