Κατερίνα Λένη: Δεν με εξέφραζε ο τρόπος που ήμουν στην τηλεόραση

11:22 - 01/02/2023

«Στην τηλεόραση βλέπω μόνο MasterChef και Νικολούλη», λέει η Κατερίνα Λένη. Η Κατερίνα Λένη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον διαγωνισμό μαγειρικής και για την τηλεόραση. «Δεν με εξέφραζε ο τρόπος που ήμουν στην τηλεόραση. Στον χώρο της τηλεόρασης δεν αρέσει ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Λένη: Δεν με εξέφραζε ο τρόπος που ήμουν στην τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Λένη: «Δεν με εξέφραζε ο τρόπος που ήμουν στην τηλεόραση, δε μου αρέσει το ψέμα και η χρυσόσκονη»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε η Κατερίνα Λένη. Η πρώην To άρθρο Κατερίνα Λένη: «Δεν με εξέφραζε ο τρόπος που ήμουν στην τηλεόραση, δε μου αρέσει το ψέμα και η χρυσόσκονη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός: Έρχονται χιονοκαταιγίδες και στην Αττική – Χειμώνας μέχρι την Κυριακή

Χανιά: Στα «κάγκελα» κρατούμενοι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Αγυιάς

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2582: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Νέα Σμύρνη: Μεγάλο δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε αυτοκίνητα

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους «κόκκινους διάβολους» με μοιραίο Φερνάντες

Αταμάν για το Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: «Να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα,